Ung å Voice !

hejhej bloggen ! ♥

förlåt för dålig uppdatering men har vart upptagen me annat ;d iaf.. idag kommer Darii, mitt cp, hem ! :D hon ska komma t mej, sen ska vi fixa oss , sen går vi till Linda, å sen åker vi till t-centralen typ :P vi ska på ung å voice såklart ;d sen ska vi typ sova hos darii elle nåt :D hahah fan va kort det blev nu.. Jag lyssnar på musik, typ Glee, Oskar Linnros å nån mer, men kommer inte på ... xd å typ chattar me folk lite överallt ;P


ÅRETS ARTISTER ! ;D ♥



Flo Rida
Flo Rida slog igenom över hela världen 2008 med sin superhit "Low" ft. T-Pain och uppträdde dessutom samma år inför 40 000 på Voice-konserten i Kungsträdgården. Sedan dess har Flo rida ännu en gång hunnit toppa listorna med förra årets "Right Round" och samtidigt etablerat sig som en av världens hetaste stjärnor. I sommar är Flo Rida aktuella med sin nya hit "Club Can’t Handle Me" ft. David Guetta som är med på soundtracket till "Step Up 3D"

Lazee
Efter debuten med sin mixtape, ”It is what it is”, har Lazee under de senaste åren jobbat sig fram till platsen som inte bara en av Sveriges hetaste rappare utan mest populära artister. Efter hits med bla "Rock Away" och "Hold On" under 2008 är Lazee tillbaka i hetluften med "Calling Out" och senaste sommarhiten "Do It" ft. Mohombi.

Mohombi
Mohombi, låtskrivare, sångerska, dansare och superstjärna artist är det första undertecknandet legendariska pop Producent Redone nya etikett venture med Universal, "2101 Records".

Född till en svenska mamma och kongolesisk pappa, 23 år gammal Mohombi kombinerar afrikanska influenser med en global pop sensibilitet, ett ljud som är avsedda för global framgång. Den oerhört smittsam, "omak" som är satt att 2010 är mega sommarens brännhet, är ett bevis på detta.

Kato
Kato är det senaste stjärnskottet från den Danska dansscenen. Med låten ”Turn The Lights Off” har varit en stor radiohit och senaste låten ”Hey Shorty” kommer inte att gå obemärkt förbi heller. Kato gör just nu en hyllad turné runt om i Norden och även ett par spelningar runt om i Europa. Den 14:e gör han ett stopp i Sverige och spelar både på Voice-festivalen och en spelning ute i Södertälje.

Madcon
Norska duon Madcon grundades 1992 av Tshawe Baqwa and Yosef Wolde-Mariam. De gjorde sig snabbt ett namn på den nodiska musikscenen och tillslut även internationellt. Under åren har de haft samarbeten med bland annat 50 Cent, Destiny´s Child och Busta Rhymes. Under 2010 är dom aktuella med låten Glow, som definitivt kommer spelas på Voice-konserten.

Sean Banan
Årets hetaste sommarplåga måste ändå vara “Skaka Rumpa”! I alla fall om man ser på Spotifys lista över den mest spelade låten under sommaren 2010. Sean Banan är komikern, dansaren, koreografen och sångaren från Göteborg som gärna sprider bananer och grillspett till höger och vänster. Sean Banan slog igenom i programmet Floor Filler och efter det har han synt i Cirkus Möller och Djävulsrallyt. Man vet aldrig vad som händer när Sean Banan är på scen, så förvänta dig något alldeles extra.

CrossFire
Crossfire är Rinkebygrabbarna som slagit igenom stort med låten On Fire. Gruppen har mångårig erfarenhet från musikscenen och förutom att producera sin egen musik så är också CrossFire kända för att förvandla sina konserter till stora partyn. Genom Topaz Records ligger dom tryggt tillsammans med andra artister som Rigo och Jimmy Cliff.

Tinie Tempah
Tinie Tempah är född och uppvuxen i södra London och slog igenom på hemmaplan redan 2006 med sin låt "Wife". Sedan dess har hans karriär sakta men säkert pekat uppåt och tidigare i år fick Tinie Tempah sin största framgång genom att nå förstaplatsen på englandslistan med sin London-hiten "Pass Out" som du kan räkna med att höra i Kungsan.





asso dom enda jag typ känner till ,elle va man ska säga äe Flo rida, crossfire, Lazee å mohombi :P

hoppas som fan att mohombi sjunger den här :

♥ !






snart hemma ! :D ♥

jag å linda :PP ♥

juste ! har ju klippt mej.. asso omg hon klippte skit mkt ! höll på att döda henne.. å ja sa tunna ut å hon tunna ut skiiiiit lite -.-


fan asso...





Kommentarer
Postat av: Hela Masmos Crew !!

Snälla ni har alla tecken på fjortis 1.Ni lyssnar på fjortisdunk 2.ni har femton burkar med smink i ansiktet 3.ni skriver horiga saker på era armar och ovanför brösten 4.ni har pushup 5.ni täcker alltid för näsan på bilder 6.ni putar alltid med läpparna och sju ni vill bara ha uppmärksamhet !!



Linda darja och Lana vi vet vilka ni e och vilka ni var förut ta och väx upp förfaan fjortis åldern är typ för elva åringar ni har ett ansvar att bete er lite vuxet nu till sjuan skärp er förfaan eller Dra åt helvete hoppas ni fattar era omogna jävlar !!!

2010-08-21 @ 04:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0