tack gud för teet ! :D

hejhej bloggen !

asso dom som känner mej vet ju att jag äe ateist, men ÄNDÅ ! asso min hals har typ vart konstig å typ haft massa me saker i sej elle vad man ska säga, å nu drack jag te, å nu kan jag sjunga lika(fint)dant som förut :D fast finare ! ;D typ fett stolt nu ;oo så aa , TACK FÖR TEET ! iaf..

Idag va jag ute me Linda, bästaväään ;) vi va typ ute å gled runt xd va typ ute med några , sen gick dom typ hem å jag å linda hitta en igelkott, elle va fan de heter.. ni vet en sån me taggar å så ? ;o iaf vi hade kul , seeeeeeen blev de typ tråk  , så vi gick hem å nu snackar vi på msn ;)

lite tack till några som förtjänar det ;)

Linda Lundquist : Tack din gay för att du finns, för my life would suck without you ! Löv ya ;) ♥

Anna sundin : Tack för din hjälp med , du vet vad och lite till ;D ♥

Darii Halkquist : Tack som fan för att du finns.. vet inte vart jag skulle vara utan dig.. älskar dig gmn å det måste du veta.. saknar dig , behöver dig.. KOM HEM ! ♥

och sen ett tack så jävla mkt t en idiot som jag inte vill  nämna namnet på.. du förstörde mitt liv och fortsätter med det.. men en dag, lovar jag att du kommer få tillbaks all skit ..

Kyssar till alla som kommenterar ! :D



Älskar dig ! Långben ♥ Kortben ;)


Snälla kom hem,
behöver dig här hos mig! Älskar dig !♥

Linda Slaggar hos mej ! :D <3

hejhej bloggen ! :)

idag var jag ute med Linda bästavän (a) å vi typ va ute med några å tog bilder å så sen gick vi hem t mej å nu ska vi kolla på film å typ annat ;) sorry att jag skriver så lite men tänkte bildbomba ist ;D























såå :D

ha en bra dag ! pussar å kramar till er ! :)




nu är jag hemma ! :D

japp ! :d hemma,, är skit trött så det blir hemma hela dagen idag :P orkar int skriva så mkt nu så lägger upp videon som jag gjorde i sista sekunden innan jag åkte.. (:


Sverige på Söndaaaag :D

hejhej bloggen !

aa, nu är det dags att åka hem till Sverige ! :) den här månaden har vart kuuuuuuuuul ! ;D har fått ganska mkt färg , men nu kan jag int skriva mer, ..

kisses
//
Lana

saknaaar ! <3


La France in my <3

Hejhej bloggen :D

vet att det var gaaanska länge sen men jag har såå mkt att göra här ! ni vet ju redan hur jag ska åka å vart , och nu kommer lite uppdatering om det ..

just nu så sitter jag och syrran ute med bärbara på franska rivieran ;) det är skit fint här och jag älskar vädret !
dagen spenderades på stranden med la familia ;) inget säger semester som kristallklart vatten och vita stränder ! det är underbart ! efteråt åkte vi och handla lite mat :D

nu väntar en härlig vecka på franska rivieran som ska spenderas på stranden med massa sol och bad ;D


Kisses
//
Lana ;) <3


RSS 2.0